SintInOosterhout

"BOEK HIER JE SINT BEZOEK OP EEN UNIEKE LOCATIE IN OOSTERHOUT OF bestel een persoonlijk filmpje"

Bezoek de sint op een unieke locatie in Oosterhout

Helaas kan SintInOosterhout dit jaar geen bezoekjes brengen bij de mensen thuis in verband met COVID-19. Om het toch mogelijk te maken de Sint te bezoeken draaien we het dit jaar om: De Sint nodigt jullie uit om bij hem op bezoek te komen, op één van de unieke locaties van Sinterklaas!

Een bezoek bij de Sint duurt 15 minuten. In deze tijd kan de Sint ongeveer 3 kinderen de gewenste aandacht geven (gemiddeld). Mocht een bezoek van 30 minuten wenselijk zijn, dan dienen er twee bezoeken achter elkaar geboekt te worden. Na het boeken wordt er automatisch een factuur verstuurd met hierin de link naar een formulier. Via dit formulier ontvangt de Sint graag de gewenste informatie voor in zijn Grote Boek.

In verband met de maatregelen vragen we iedereen om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Deze zijn te vinden op de website van het RIVM. In verband met COVID-19 ontvangt de Sint dit jaar maximaal 3 volwassenen en 5 kinderen per bezoek. Volwassenen die niet uit 1 huishouden komen dienen ten alle tijden 1,5m afstand van elkaar te houden.

Sinterklaas heeft dit jaar enkel roetveegpieten meegenomen naar Nederland.
Zie ook: www.sintinoosterhout.nl

Alle opbrengsten gaan naar scouting Erasmus Oosterhout

Onderstaande tabel bevat 4 kolommen en is niet goed zichtbaar op een telefoon scherm. Advies is om alle informatie nog eens na te lezen op een pc/laptop.

NaamAdresData(s)Opmerking
Stamkroeg van de SintCafé Oud Brabant
Leijsenhoek 11
4901ER OOSTERHOUT

5 december

De sint mag gebruik maken van de bovenzaal van het café.
Pakhuis van de SintWerkmansbeemd 4
4907EW OOSTERHOUT
Loods achter de woning

4 december

Altijd al benieuwd geweest waar al die pakjes opgeslagen worden? Bezoek de Sint in zijn pakhuis!
SpeelgoedmuseumSpeelgoedmuseum Op Stelten
Zandheuvel 51
4901HT OOSTERHOUT
22, 28 & 29 november
5 december

Combineer je bezoek aan de Sint met een bezoekje aan dit prachtige museum. Je dient dan wel vooraf een kaartje te reserveren (en op loctie te betalen). Stuur een mailtje naar [email protected] om dit vooraf af te stemmen.

Kinderboerderij van de SintMEK
Veerseweg 100
4901ZE OOSTERHOUT

28 & 29 november
5 december

Combineer je bezoek aan de Sint met een bezoekje de kinderboerderij. Je dient dan wel vooraf een kaartje te reserveren. Klik hier om een kaartje te reserveren.
Gymmen met de PietenSporthal Markkant
Markkant 3
4906KB OOSTERHOUT
5 december
In deze sporthal kom je op bezoek bij 2 Pieten (Sinterklaas is even vrij). De Pieten kunnen met je gymen maar ook rustig een verhaaltje over de kids vertellen vanuit het Grote Pietenboek
Huiskamer van de Sint (Den Hout)Dorpshuis Den Brink
Houtse Heuvel 24a
4911 AW Den Hout

4 & 5 december

Speciaal voor de kinderen uit Den Hout heeft de Sint een huiskamer ingericht. Kinderen uit Oosterhout zijn natuurlijk ook welkom!
Huiskamer van de Sint (Oosteind)Provincialeweg 78
4909AK Oosteind

28 & 29 november
4 & 5 december

Ook voor de kinderen uit Oosteind heeft de Sint een speciale huiskamer ingericht. Kinderen uit Oosterhout zijn hier natuurlijk ook welkom!
PietenschoolBasisschool Paulo Freire
Sperwerkstraat 51
4901AW OOSTERHOUT
5 december
De Pieten hebben het ontzettend druk in deze tijd, maar ook zij moeten naar school. De Sint ontvangt jullie hier graag!
Theater van de SintTheater De Schelleboom
Mathildastraat 37a
4901HC Oosterhout
27 novemberDe Schelleboom is een uniek complex, gevestigd in een gerestaureerde voormalige pottenbakkerij in Oosterhout, Noord-Brabant.

Digitaal bericht van de sint

Wil je in deze tijd geen risico lopen, maar toch de Sint op bezoek? Dit kan ook digitaal! Lever een leuk tekstje in en de Sint maakt een gepersonaliseerde digitale boodschap voor kinderen, (groot)ouders of medewerkers. Wij proberen met de input die jullie aanleveren een filmpje van ongeveer 2 à 3 minuten te maken. Mocht je andere specifieke wensen hebben, neem dan contact op met de hoofdpiet via [email protected]

Persoonlijk Videoboodschap van Sint
    4 december

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2019 - 2020 Scouting Erasmus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?