Navigatie

Oliebollenactie 2019

Bestel oliebollen

Goede stap dat je hier bent, je kunt hier namelijk de lekkerste oliebollen van Oosterhout en omstreken bestellen! ;-) En naast dat ze lekker zijn, steun je er ook nog eens een heel goed doel mee! Zo kunnen wij weer een beetje verder sparen voor het opknappen van ons groepshuis, dus bedankt alvast!

Bestel je oliebollen hieronder en de vrijwilligers van Scouting Erasmus zullen ze op 31 december voor je bakken!

Wil je geen oliebollen maar wel bijdragen aan ons gebouw? Klik dan door naar de sponsoringswebshop!

Wanneer kan ik mijn verse oliebollen ophalen?

Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, en om te zorgen dat u uw oliebollen zo vers mogelijk kan meenemen, vragen we u om bij uw bestelling een tijdvak te kiezen. Deze optie is beschikbaar zodra u uw keuze hebt gemaakt.

Uw oliebollen zullen kakelvers op u liggen te wachten op het door u gekozen tijdvak!

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.